Hablan en guaraní para fastidiar

Nacionalisme banal. No calen definicions: només cal veure un partit de "la roja" en un canal de televisió espanyol. Ara bé, Billig va fer curt: he estat mirant el mundial amb la parabòlica per un canal alemany; i hui he vist com Alemanya li’n colava quatre a Argentina. El narrador semblava un presentador de l’oratge. Hi ha nacionalismes banals i hi ha nacionalismes banals. El que nosaltres patim és més aviat vàndal. Però anem al tema. Un comentarista espanyol diu sobre els futbolistes paraguians: "hablan en guaraní entre ellos para que nosotros no nos enteremos". I tant! I jo escric açò en aquesta llengua "paleta" per a fotre, que quede ben claret. I això és el que em diuen que, després del TC, encara cal reformar? Sincerament, tinc altres problemes més urgents. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.