Teoria i pràctica de l’autobombo sideral

El ppram ha de ser el millor del món mundial en tot. En el més absolutament absolut. I a l’hora de redactar notes de premsa ho demostren: que són uns autèntics figures i que han de ser els millors del món mundial. De veres que m’agradaria veure la cara del responsable del gabinet de premsa de l’Ajuntament a l’hora de redactar la nota següent (que enllace en la versió traduïda amb el SALT que hi ha a la pàgina web):

Vietnam s’interessa pel model educatiu del Conservatori de Música de Torrent

La qualitat educativa del Conservatori de Torrent
traspassa fronteres. Bona mostra d’això és la visita que ha rebut hui
esta institució educativa torrentina, i és que una de les màximes
figures de la música vietnamita ha mostrat el seu interés per la nostra
ciutat, i en especial pel gran nivell del Conservatori de Torrent que
servix ja de model no sols a Espanya sinó a altres països.

Continua: http://www.torrent.es/torrentPublic/inicio/noticias?noticia=24079bb3-3719-465d-8d64-9184184995d1

En fi, de veres que no tinc paraula… Vietnam… "La qualitat educativa del Conservatori de Torrent traspassa fronteres"… Gloriós…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: Teoria i pràctica de l’autobombo sideral

 1. Ostres Ricard, fa temps que estic llegint el teu bloc i “quasi” sempre estic d’acord amb les teues reflexions. Ara bé, si el Conservatori de Torrent és bó, doncs millor que millor per als xiquets i xiquetes que hi estudien. Com a usuari patern d’aquest Conservatori he de dir que estic molt satisfet amb els seus professors. I, en qualsevol cas, més val fer “autobombo” del Conservatori que de la Pantoja, no et sembla?

  Salut, Ricard.

 2. aurora diu:

  Juas juas juas! Per a quan una delegació vietnamita que visite el nostre poble? Tocaran els xiquets torrentins la balada de Ho Chi Minh?

  http://www.youtube.com/watch?v=YhyfUmCDyG8&feature=player_embedded

 3. Ricard diu:

  Ostres, perdoneu per haver tardat tant a respondre; darrerament tinc el blog una miqueta oblidat…
  Jesús, tens tota la raó: el conservatori de Torrent funciona molt bé i hi ha molts bons professionals treballant-hi. Per a Torrent és un orgull, no en tinc cap mena de dubte.
  Però la meua indignació anava per la part de l’autobombo vergonyant que practica el nostre ajuntament, no tenia res a veure amb la qualitat del conservatori. El que volia focalitzar amb l’anècdota era una manera de fer servir la informació consistorial totalment antidemocràtica. El gabinet de premsa de l’Ajuntament, a més d’estar unflat de manera gairebé bulímica, només fa que publicitat partidària; i poden arribar a extrems delirants, com era el cas aquest.
  Ara bé, això no té res a veure amb la qualitat del conservatori. Però, xe!, és que començar dient que “traspassa fronteres” -amb eixa fórmula tan tòpica com absurda- perquè un vietnamita haja vingut a visitar-nos i després aprofitar per traure l’alcaldessa i la clec és que és -i ho repetisc per ja no sé el número de vegades- vergonyós… És un cas d’humor absurd i delirant.
  Ara, que tens raó, millor açò que no dir que érem el centre del món perquè vinguera la Pantoja…
  Aurora, no estaria malament que la tocaren com a mostra de solidaritat internacionalista i proletària XD Sabran a l’Ajuntament que s’estaven fotografiant amb un… comunista! -bé, almenys de paraules… hehe
  SAlut!

 4. cosplay diu:

  En fi, de veres que no tinc paraula… Vietnam… “La qualitat educativa del Conservatori de Torrent traspassa fronteres”… Gloriós…

 5. woow! Très intéressant post j’aime bien votre site maintenir les postes de grande

Els comentaris estan tancats.